sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Suunnitelmallisuus, kaiken avain

Täällä kaukana palveluista eteeni on tullut jääkaappiin katsoessa ongelma. Oikeata ruokaa on luvattoman vähän. Matkalla mökille huomasimme jo autossa, että varsinaista ruokaa ei tullutkaan ostettua. Ainoat ruoat mitä oli ostettu, oli minulle ostetut tofut, uusia perunoita ja salaattitarpeita. 

Siinä mielessä ihan järkeviä ruokia tuli ostettua, paitsi kun ne jaettiin lämpimällä ruoalla koko seurueelle tasan. Silloin höttöjuustosämpylöitä, sipsejä, pullia ja muita, ei niin hyviä valintoja, päätyy omaankin suuhun. Plääh. No mökkeily ja reissaaminen on väliaikaista ja muuten niin virkistävää, joten en ota ressiä nyt yhden pienen elämän osasen huonommasta tolasta. Kokonaishyvinvointi on kuitenkin tärkeintä.

Tämänkin ruokaongelman olisi voinut välttää niinkin yksinkertaisella asialla kuin suunnittelemalla ruokailut etukäteen. Mutta onneksi tänään asian voi vielä korjata. Eilen illalla mietittiin yhdessä ruokia, mitä tulevan viikon aikana syödään. Samalla tuli liikunnat rustattua viikkopäivyriin. Suunnitelmallisuus auttaa liikkumisenkin toteutumisessa. Jes, tästä tulee hyvä viikko.

Liikuntoja menneelle viikolle tuli kolme. Maanantaina oli pumppi, torstaina kävin 40min pk-lenkillä ja lauantaina ennen lähtöä kävin juoksemassa rattaitten kanssa 35 minuutin vetotreenit. Ai että vedot tuntuivatkin hyvältä. Ja juoksunopeus kasvaa kohisten. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja on kiva lukea! :)